Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Leuke wedstrijd tussen fc Harlingen JO9-1 en Stormvogels/Arum JO9-1

18-11-2019

Leuke wedstrijd tussen fc Harlingen JO9-1 en Stormvogels/Arum JO9- 1

Om negen uur werd er afgetrapt door de jongens en meisjes. De wedstrijd werd begeleid daar Age Tichelaar.

De wedstrijd ging gelijk op, dit kwam waarschijnlijk omdat fc Harlingen een speler teveel op het veld had staan. Dit werd opgelost door een speler van de tegenpartij toe te voegen waardoor er 7 tegen 7 werd gespeeld. In de eerste 20 minuten werd er van beide kanten laten zien dat je met veel overspelen veel meer plezier hebt aan het voetballen dan alleen maar doelpunten maken. De jongens en meiden lieten zien dat wanneer je dit volhoudt, doelpunten maken dan vanzelf wel komt. Tijdens de pauze kwam het besef dat Sinterklaas bijna zou komen. Dus snel de limonade opdrinken en weer het veld op.

 

De tweede helft begon weer even met het leuke combinatie voetbal. Er vielen nog een aantal doelpunten aan beide kanten. De spelers raakten vermoeid en de zenuwen van de intocht van Sinterklaas namen toe. Bij elke trein die voorbij kwam was het de vraag of dit de stoomtrein zou zijn waarmee Sinterklaas aan zou komen. Tsja dan willen de kinderen zo snel mogelijk naar de stad of het dorp waar de goedheiligman aankomt. Snel penalty`s nemen, douchen en naar huis.

Een leuke wedstrijd bij de jeugd van twee ploegen waar potentie inzit. Hier blijkt wel weer dat wanneer je samen speelt heel veel plezier hebt en de prestatie dan minder belangrijk is. Peter IJdema heeft prachtige FOTO’S gemaakt tijdens de wedstrijd en die zie je HIER

Volgende week een nieuwe wedstrijd in Oosterend tegen SDS.

Sponsoren