Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Leerzame avond voor de juniorentrainers van fc Harlingen

13-10-2023

Onder leiding van Douwe de Val – docent bij de KNVB Academy – en projectmedewerker voetbalontwikkeling Ronald Lepez organiseerde fc Harlingen woensdagavond een opfriscursus voor al zijn trainers. En het viel meteen op dat er veel bekende gezichten aanwezig waren, wat niet alledaags is.

Hoewel enkele trainers vanwege werkverplichtingen niet konden deelnemen, was Douwe aangenaam verrast door het grote aantal aanwezige trainers. Een twintigtal trainers waaronder veel vertrouwde gezichten. Ronald Lepez benadrukte dat dit een zeldzaam zicht was: zo’n vaste groep trainers met hun begeleiders, zoals leden van de jeugdcommissie en de coördinatoren.

Tijdens de cursus kregen de trainers de kans om te delen waar ze een jaar na de vorige bijeenkomst tegenaan liepen. Douwe en Ronald gaven hen tips en trucs om hun vaardigheden te verbeteren. Ook de aspirant-trainers werden niet overgeslagen, en de avond richtte zich op doelstellingen, teleurstellingen, duidelijkheid maar bovenal het plezier in het coachen en het geven van training. Het was een zeer leerzame avond.

En zo blijft fc Harlingen bouwen aan de toekomst! fc Harlingen bedankt de docenten Douwe de Val en Ronald Lepez voor hun inzet deze avond.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

 Volg ons op onze socials:

 Facebookpagina – Instagram pagina – X ( voormalig Twitter )

Sponsoren