Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Koploper fc Harlingen 1 ontvangt Black Boys 1 en Pupil van de Week Lucas trapt af!

08-12-2022

In de laatste wedstrijd voor de winterstop speelt fc Harlingen een thuiswedstrijd tegen Black Boys uit Sneek. Black Boys is de club die volgend seizoen haar 100-jarig jubileum viert. Een jubileum dat eerder dit jaar nog groots in Harlingen werd gevierd: 100 jaar voetbal in Harlingen. Een enorme mijlpaal en iets om trots op te zijn. Waar men bij fc Harlingen ook trots op is, is de koppositie. Het doel voor fc Harlingen is toch wel promoveren naar de 3e klasse en daar waren ze vorig jaar al dichtbij. Maar laten we niet te veel op de zaken vooruitlopen, want eerst wordt er zondag dus gespeeld tegen Black Boys.

Black Boys staat net boven de denkbeeldige streep en heeft een kleine voorsprong op Warga. De laatste drie wedstrijden werden niet gewonnen en dus zullen de Snekers zondag weer een keer willen winnen. fc Harlingen daarentegen heeft de laatste zes wedstrijden niet verloren. Sterker nog: in de reguliere competitie verloor fc Harlingen dit seizoen thuis nog geen 1 wedstrijd. Of dat ook in de laatste speelronde voor de winterstop zo blijft, weten we zondag rond vier uur. Wedstrijdsponsor is Schilderspecialist R. de Jong. Uiteraard is iedereen weer van harte welkom om onze jongens aan te moedigen. De aftrap op sportpark Vierkantsdijk is zondag om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week én speler bij de JO11-1; Lucas Vu.

Pupil van de Week; Lucas Vu

Lucas Vu is 10 jaar oud en zit op ikc prins Johan Friso school. Sinds januari 2020 zit Lucas bij fc Harlingen en speelt dit seizoen in de JO11-1. Van Finn krijgt hij training en zijn leiders zijn Jonny en Marina. Een veelvoudige speler die zowel in de verdediging, als middenvelder én als spits goed uit de voeten kan!

PROGRAMMA SENIOREN:
Zaterdag 10 december
14.00 uur fc Harlingen VR1 – CVO/Ouwe Syl VR1

Zondag 11 december
09.55 uur fc Harlingen 4 – fc Harlingen 3
12.00 uur fc Harlingen 2 – Oosterlittens 2
14.00 uur fc Harlingen 1 – Black Boys 1

Sponsoren