Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Knappe zege MO15 tegen St Annaparochie

29-05-2023

De meiden van MO15 hebben zaterdag in de laatste speelronde een knappe overwinning behaald tegen St Annaparochie. Ondanks dat de gasten gevaarlijker waren, trokken onze meiden uiteindelijk aan het langste eind.

Iets na acht uur werd er verzameld en kon worden begonnen met de teambespreking en de warming-up. Maud en Marije konden er niet bij zijn, maar gelukkig werd Ismay ingeschakeld om het elftal deze ochtend te komen versterken.

Rond negen uur kon er worden afgetrapt en waren het de gasten die al vroeg op 0-1 kwamen. De meiden gaven zich echter niet snel gewonnen en probeerden een opening te vinden met Mila als spil op het middenveld en naast haar Tara en Roos. Zij moesten de spitsen Tiffany, Jaylin en Britt bedienen. Er kwamen kansjes, maar deze bleven zonder resultaat. Ook St. Anna kreeg kansen, dus achterin moest hard gewerkt worden. Het was Roos die kwam met een voorzet, maar alles en iedereen miste de bal en tot ieders verrassing rolde de bal tegen de touwen en stond het 1-1.

Na de rust bleven de St.Annebuursters gevaarlijker en kregen de betere kansen. Yalenka, Lenthe, Sanne en Denise moesten achterin vol aan de bak om de ballen weg te werken. Als het St. Anna dan toch lukte de laatste linie te doorbreken was het Karlijn die met een aantal goede reddingen een achterstand voorkwam. In de slotfase was het Tiffany die Jaylin op maat aanspeelde en zij trok een sprint naar voren, kwam één op één met de keepster en zette de meiden op voorsprong: 2-1.

Gescoord werd er aan beide kanten niet meer en dus boekten onze meiden een heel knappe zege.
Voor de vijfde keer op rij dus drie punten in de tas. Een prestatie en een team om trots op te zijn. Na afloop was er een gezamenlijke afsluiting onder het genot van een bakje patat.

Sponsoren