Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Klaar voor de Start seizoen 2023-2024

15-08-2023

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Vanaf maandag 21 augustus kunnen de trainingen hervat worden. Dit uiteraard allemaal in overleg met de trainers en leiders. Zij communiceren via de groepsapp op welke dag en tijdstip het trainen voor elk team zal zijn.

  • De onderbouw en bovenbouw (JO10 t/m JO19 en MO11 t/m MO17) kunnen vanaf maandag 21 augustus starten met de trainingen.
  • Voor de JO7-JO8 en JO9 beginnen de trainingen vanaf woensdagmiddag 6 september. Meer informatie over deze trainingen volgen spoedig.

Alle teams ontvangen via hun eigen team groepsapp, bericht van hun trainers welke dag en op welk tijdstip er gestart wordt. Dit verschilt per team (conform de update voorlopige teamindeling, zie hieronder)

UPDATE Concept Voorlopige Teamindeling-jeugd-seizoen 2023-2024

Alle teams beginnen op zaterdag 2 september met het spelen van (beker) competitie wedstrijden, oftewel de 1e fase. Op voetbal.nl of in de voetbal app is het speelschema terug te vinden. TIP! Noteer alvast de speelrondes van jou team(s) op je eigen kalender!

De kick-off meeting voor de trainers en leiders wordt gehouden op maandag 4 september om 19.00 uur in de kantine van fc Harlingen.

Opgeladen en klaar voor het nieuwe seizoen, wij hebben er zin in!
Voor vragen en/of meer informatie, neem contact op met de jeugdcommissie via Dirk Hiemstra via: 06 21 26 75 08 óf via mail: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl

Meer informatie over de start en voorbereidingen van de senioren lees je hier –>> https://www.fc-harlingen.nl/nieuws/start-en-voorbereiding-fc-harlingen-1-en-2/

Sponsoren