Kerstattentie voor alle vrijwilligers

23-12-2021

Aan het einde van wederom een bizar jaar een woord van dank voor al onze vrijwilligers, die belangeloos en vol overgave klaar stonden voor onze mooie club. Iedereen heeft zijn of haar bijdrage geleverd door ervoor te zorgen, dat er wekelijks getraind en gevoetbald kon worden, dat we in de kantine ons bakje koffie of biertje konden halen, dat de kleedkamers werden schoongemaakt, dat de wedstrijden werden ingepland, dat wedstrijden werden gefloten, dat er foto’s en verslagen werden gemaakt en zo zijn er nog vele andere taken op te noemen die er nodig zijn om onze mooie club draaiende te houden. Een flinke schouderklop is op zijn plaats. We blijven het herhalen: zonder vrijwilligers géén voetbal. Jullie zijn goud waard!

Als blijk van waardering hebben we, in samenwerking met Bakkerij Elsinga, een kleine attentie voor al onze vrijwilligers geregeld en als het goed is heeft (bijna) iedereen deze inmiddels overhandigd gekregen.
(Niks gekregen? Neem contact op met: secretaris@fc-harlingen.nl)

Het bestuur van fc Harlingen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief nieuwjaar!

Nico Beuker, René Metz, Erik Zandberg, Freerk Attema, Siefko Jager, Hilko Mulder