Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Kerstattentie voor alle vrijwilligers fc Harlingen

15-12-2022

Aan het einde van een jaar waarin alles weer mogelijk was, een woord van dank voor al onze vrijwilligers, die belangeloos en vol overgave klaar stonden voor onze mooie club. Een jaar waarin we ons 100-jarig jubileum hebben mogen vieren en waar we kunnen stellen dat de vereniging groeit en bloeit als nooit tevoren!

Iedereen heeft zijn of haar bijdrage geleverd door ervoor te zorgen, dat er wekelijks getraind en gevoetbald kon worden, dat we in de kantine ons bakje koffie of biertje konden halen, dat de kleedkamers werden schoongemaakt, dat de wedstrijden werden ingepland, dat wedstrijden werden gefloten, dat er foto’s en verslagen werden gemaakt en zo zijn er nog vele andere taken op te noemen die er nodig zijn om onze mooie club draaiende te houden. Een flinke schouderklop is op zijn plaats. We blijven het herhalen: zonder vrijwilligers is een vereniging nergens en daarom zijn we er trots op dat iedereen zich zo vrijwillig inzet voor onze vereniging.
Jullie zijn goud waard!

Als blijk van waardering hebben we, in samenwerking met de Jumbo Olaf Hermus Harlingen, een kleine attentie voor al onze vrijwilligers klaar staan! Als het goed is heeft iedereen hierover een mail gehad.
( Niks gekregen? Neem contact op met: secretaris@fc-harlingen.nl )
Deze attentie kan op zaterdag 17 december 2022 tussen 10.00 – 14.00 uur worden afgehaald in de kantine van fc Harlingen.

Rest ons nog, namens het bestuur, iedereen hele fijne feestdagen toe te wensen en een sportief en gezond 2023!

Sponsoren