Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Kampioensverslag MO13-1

13-05-2019

KAMPIOENEN!

Thuis tegen GAVC moest er afgelopen zaterdag gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen. Naarmate het seizoen vorderde werd de MO13 alleen maar sterker. Nieuwe leden kwamen erbij en dit waren stuk voor stuk aanwinsten. Met uiteindelijk een selectie van maar liefst 20 meiden! En als je dan 2x per week allemaal komt trainen zorg je er uiteindelijk zelf voor dat je met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Uit de cijfers blijkt dat ook, de uitslagen werden steeds groter met vandaag de klapper van dit seizoen.

Binnen 1 minuut stond het al 1-0, na 3 minuten 2-0. We gingen rusten met 6-1 en uiteindelijk werd het 10-1!
Wát een prestatie, wát een feest! Met (kinder)champagne, confettiekanonnen, gejuich, gehos, harde muziek, patat, kampioenslied, toespraak, medailles, bloemen, kortom prachtig!

 

Volgende week de laatste competitiewedstrijd uit tegen LSC. Maar alle ogen zijn nu gericht op de bekerfinale, het zou geweldig zijn als de meiden de dubbel winnen! Volgens mij schrijven ze dan historie.
De komende weken zal er nog even keihard getraint moeten worden en dan met een geweldige groep supporters naar Zuidwolde waar ze om 9.30 uur gaan spelen.

Sponsoren