Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9 nam het thuis op tegen Minnertsga

03-12-2019

JO9 nam het thuis op tegen Minnertsga

Afgelopen zaterdag ontving de JO9 hun tegenstanders uit Minnertsga op het sportpark van fc Harlingen. De JO9 had er zin in. Het team was compleet en bij het aantrekken van de tenues kwamen ze erachter dat de waspiet nog een lekkere versnapering in de sokken had verstopt. Om 9 uur werd er afgetrapt.

In het begin van de eerste helft ging het spel gelijk op. Er waren kansen over en weer, en de bal raakte aan beide kanten de paal of de lat. Halverwege de eerste helft werd er door beide teams dan toch het net gevonden. Minnertsga had meer geluk en met een achterstand werd de rust ingegaan.

De tweede helft was het eerst eenrichtingsverkeer naar de goal van fc Harlingen. Ondanks het goede keeperswerk wist Minnertsga onze goal regelmatig te raken. fc Harlingen herpakte zich en begon weer tegengas te geven. Er waren kansen voor ons maar de bal ging er telkens net niet in. En voordat je het weet word er dan afgefloten.

Ondanks het verlies werd er met veel plezier weer de penalty’s genomen. Volgende week nog een uitwedstrijd naar Beetgum en dan is het voor de JO-9 eerst winterstop.

Sponsoren