Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9-2 wint na spannende strijd van Terschelling

10-10-2022

Zaterdag speelde onze JO9-2 de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie. Tegenstander was de JO9-1 van Terschelling. De eilanders waren ‘s ochtends in alle vroegte vertrokken, want al om 8.15 uur meldden ze zich bij de poort van ons sportpark. Niet veel later gevolgd door onze eigen spelertjes. Bijna iedereen was er, maar Yahya kon er helaas niet bij zijn.

Na de tactische bespreking en de warming-up werd er om 9 uur afgetrapt. Onze JO9-2 is bezig met een goede serie, want de laatste drie wedstrijden werden gewonnen en ook deze wedstrijd wilden ze in winst omzetten.
Het was Terschelling dat op voorsprong kwam na een hard schot. fc Harlingen liet zich niet van de wijs brengen en het was Robin die helemaal vrij stond voorin en werd aangespeeld, waarna hij de stand gelijktrok. Kawa zette de thuisploeg op voorsprong uit een vrije trap.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en van beide kanten werd gestreden voor elke meter. Wiesje is defensief een rots in de branding. Danique veroverde de ballen op het middenveld. Cayden en Rohan spelen weliswaar nog maar kort mee, maar zijn een aanvulling voor dit team.

fc Harlingen ging met een voorsprong de rust in, maar na de rust begon Terschelling wat feller en kwam weer op gelijke hoogte. Hierdoor bleef het een spannende strijd. Danny en Levi B. hielden de druk op het middenveld. Levi S. hield het samen met Wiesje achterin goed dicht en ook keeper Thygo werd niet meer gepasseerd.

In de slotfase was het erg druk voor het doel van Terschelling, maar wisten onze toppers toch een gaatje in de muur te vinden en zo viel de winnende tegen de touwen. Opnieuw een overwinning voor onze JO9-2.

Alle foto’s van deze wedstrijd zie je: KLIK HIER

Wat is dit team ontzettend gegroeid. Vier wedstrijden op rij hebben ze gewonnen. Om dit te vieren werd deze succesvolle reeks feestelijk afgesloten, want voor ons zijn het kampioenen!

Sponsoren