Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9-2 wint eerste thuiswedstrijd!

12-09-2022

Zaterdag speelden de jongens en meiden van JO9-2 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Deze dag kwam AVV van Terschelling op bezoek. Met een flinke selectie was het team naar de vaste wal gekomen, want er stonden tien spelertjes klaar voor de warming-up. Ook fc Harlingen was bijna compleet. Alleen Levi S. kon er niet bij zijn, dus waren wij met acht spelers.

We begonnen goed aan de wedstrijd, want al snel wist Kawa de score te openen. Levi B. trof met een hard schot ook doel. Ook Danny kreeg kansen, maar wist het net voor de pauze niet te vinden. De keepster van AVV verrichte een paar goede reddingen en Wiesje en Yahya zorgden er achterin voor dat keeper Thygo weinig te doen had.

Danique en Robin probeerden op het middenveld de ballen te veroveren en toen de bal bij Danny kwam, wist hij deze keer wél te scoren. AVV bleef goed meevoetballen, maar Thygo had een paar goede reddingen. Ondanks dat de verdediging van AVV haar best deed, wisten Kawa en Levi B. toch nog een keer te scoren. Aan het einde wist ook AVV te scoren en dat verdienden ze eerlijk gezegd ook.

Na afloop was er de afsluitende penalty’s waarvan beide ploegen er veel in het doel schoten. Hierna werd er nog een groepsfoto gemaakt met beide teams.

Sponsoren