Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9-2 nam het op tegen een sterk Oosterlittens JO9-2

05-12-2022

Het was ijskoud met de gevoelstemperatuur onder het vriespunt toen de jongens en meiden van de JO9-2 zich afgelopen zaterdag om half negen verzamelden. Gelukkig was iedereen warm aangekleed en helemaal klaar voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop.
Niet iedereen kon erbij zijn, want naast Wiesje ontbraken ook Emma, Kawa en keeper Thygo.

Zonder keeper kan er natuurlijk niet gespeeld worden en dus werd ervoor gekozen om Danny de eerste helft te laten keepen. In de verdediging stonden Levi S. en Robin. Op het middenveld was Levi B. de belangrijke schakel en Rohan en Danique begonnen in de spits. Yahja en Cayden startten op de spreekwoordelijke bank.

De tegenstander van vandaag was Oosterlittens en die kennen we nog uit het eerste blokje wedstrijden en we wisten dat ze een goed team hadden, maar ook fc Harlingen heeft een goed team. We werden tenslotte kampioen in het eerste blokje. Ondanks alles nam Oosterlittens een ruime voorsprong. We bleven echter positief en deden ons best om te scoren, maar dat lukte voor de rust nog niet.

 

Na de pauze verdedigde Danique het doel en ging Danny voorin spelen en daar liet hij zien dat hij ook een goede spits is, want hij wist tweemaal te scoren. Ook Levi B. pikte zijn doelpunt weer mee en ondanks dat Oosterlittens niet meer kon worden ingehaald, speelden onze toppers een super goede tweede helft.

Woensdag gaan we één keer trainen voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Die spelen we zaterdag in en tegen Deinum.

Sponsoren