Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9-1 werkt aan zelfvertrouwen

21-09-2019

JO9-1 werkt aan zelfvertrouwen

De meiden en jongens van de JO-9 moesten weer vroeg uit de veren afgelopen zaterdag. Om 9 uur werd er onder een stralend zonnetje begonnen aan de uitwedstrijd in Sexbierum. De tegenstanders waren hun leeftijdgenootjes van AVC.

De aftrap werd genomen en het was duidelijk te merken dat fc Harlingen JO-9 meer als team begint samen te werken. De eerste helft speelde zich voornamelijk af voor het doel van de tegenstander of rond het middenveld. Door goed over te spelen en samen te werken had onze keeper op een paar reddingen na niet veel te doen. Met een ruime voorsprong gingen ze de rust in.

Ook de 2e helft verliep voor onze jongens en meiden voorspoedig. AVC had wel wat kansen maar door goed te verdedigen van onze kant en de bal snel rond te spelen wist fc Harlingen het doel van de tegenstander toch nog een paar keer te raken. Nadat de wedstrijd werd afgefloten begon het penalty’s nemen en gaf men de tegenstander sportief de hand.

Tevreden en vol van zelfvertrouwen gingen ze naar de kleedkamers. Ze hebben nu al zin in het komend voetbal weekend bij fc Harlingen waar ze thuis spelen tegen S.F Deinum.

Sponsoren