Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9-1 speelt met veel enthousiasme

25-11-2019

Afgelopen zaterdag werd om 9 uur de reis naar Easterein ingezet. Onze beloften moesten het tegen hun leeftijdsgenoten van vv SDS JO-9 opnemen.

Door de wind was het voor de meegereisde supporters aan de koude kant. De JO-9 had er door hun enthousiasme weinig last van. Om 10 uur werd op een ouderwets nat grasveld de aftrap genomen.

Na wat aftasten wist fc Harlingen de openingstreffer te scoren. Hierna ging het in de eerste helft gelijk op. Er waren voor beide kanten veel kansen. Ondanks het mooi overspelen van onze kant was vv SDS net wat trefzekerder. Met 3-1 gingen we de rust in.

Bij het begin van de 2e helft hadden onze jongens en dames er dan ook weer veel zin in. Helaas hadden ze er even de koppen niet bij. Ondanks het goede keeperswerk vlogen er achter elkaar doelpunten voor vv SDS in. fc Harlingen wist zich te herpakken en begon weer meer aan te dringen bij de tegenstander. Er waren goede kansen en we wisten het doel van de tegenstander ook te raken. En net toen ze weer goed op stoom kwamen werd de 2e helft afgefloten 9-3.

Het verlies mocht de pret niet drukken bij het penalty’s nemen. Onder de modder en gras gingen ze snel voor een warme douche de kleedkamer in. Daar werd alvast even voorbeschouwd op de komende thuiswedstrijd tegen Minnertsga komende zaterdag.

Sponsoren