Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO9-1 sluit 3e fase winnend én ongeslagen af!

20-03-2023

Onze jongens waren lekker op dreef deze derde fase getuige de doelcijfers van 35 voor en 11 tegen in 5 wedstrijden. De KNVB houdt bij de jongste jeugd de standen niet bij maar leidster Andrea heeft een strakke administratie.

Daaruit blijkt Jurre met 14 goals de absolute topscorer van ons team deze fase en Friso een goede 2e met 7 goals! Voor Milan Jilderts was de wedstrijd tegen Franeker een hoogtepunt door in die wedstrijd een hattrick te scoren. Alex koos de wedstrijd tegen Blauw Wit uit om te shinen, toen scoorde hij een hattrick! De uitwedstrijd tegen Wykels Hallum eindigde in een gelijkspel, hoogtepunt in die wedstrijd was de 1-1 van onze keeper Järvi die met een uittrap wist te scoren. Milan Reinsma pikte bijna elke wedstrijd zijn goaltje mee. Zijn specialiteit? Een strakke corner die hem menig assist heeft opgeleverd! Onze Ruben staat ook genoteerd met een goal tegen Stiens. En Lucas scoorde in de laatste wedstrijd tegen Franeker en door die goal hebben alle spelers van de JO9-1 gescoord deze fase.

Een geweldige teamprestatie van onze jongens die ook in de 4e fase mogen uitkomen in de 1e klasse. Speciale dank gaat uit naar onze trainers: Thewis, Jitze, Ronald en Davy, want dankzij jullie inzet hebben de jongens plezier in het voetbal en worden ze elke week een beetje beter!

Sponsoren