Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO8 zet ondanks nederlaag prachtige wedstrijd neer

16-03-2019

Oh jongens…. daar was hij al, de Derby tegen Franeker 😉 wat een wedstrijd en wat een weer. Het regende niet alleen doelpunten, ook iedereen die zich aan of op het veld waagde was binnen no-time doorweekt. Gezien de ruime reserve spelers konden we 8 tegen 8 spelen, zo kon de jeugd mooi warm blijven.

Na een spannend spel waarin de bal veel heen en weer over het veld kwam stond we toch 0-4 achter toen er voor einde eerste helft afgefloten werd. De moed zakte al iets in de schoen maar de spelers lieten het er niet bij hangen, met frisse moed en wissel van keeper speelden ze een frisse tweede helft.

Het mocht echter niet baten, Franeker was gewoon sterker en zo eindigde de wedstrijd met 0-6 terwijl het 7e doelpunt na het fluitsignaal het doel inrolde. Je kon wel merken dat de heren en dame deze week de training gemist hebben. Het samenspel daarentegen tijdens de wedstrijd was bijzonder goed!

Ondanks de nederlaag hebben de spelers van JO8 een prachtige wedstrijd neergezet om te zien. Tijdens het nemen van de penalty’s na afloop van de wedstrijd lieten onze spelers zien dat ze prima konden scoren. Twee prachtige doelpunten en krachtige schoten op het doel die gekeerd werden door de talentvolle keeper(s).

Een extra bedankje gaat natuurlijk uit naar onze ‘gast’ scheidsrechter boer Hendrik Sytsma die namens “NL doet” sport koos en vandaag toezag op het spelverloop. Tevens aanwezig om vanwege de aanstaande verkiezingen het CDA nog even extra op de kaart te zetten.

Sponsoren