Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO19-1 verliest tegen koploper

02-11-2019

Zaterdag 2 november, vandaag stond voor JO19-1 de uitwedstrijd op het programma tegen de koploper vv Heerenveen JO19-2. Om 10:30 uur werd er afgetrapt in de volgende opstelling:

Doel: Ayrton
Verdediging: Kjelt, Youri, Martijn en Karim.
Middenveld: Hessel, Aaron, Noah en Ricardo.
Aanval: Jorret en Stijn.
Op de bank begonnen Frank en Riccardo Vliek.

In de 1e helft zagen we bij vlagen goed opbouwend voetbal met zelfs wat kansen voor fc Harlingen, echter de doelpunten vielen op een heel ongelukkige manier aan de andere kant. De 1-0 viel doordat Ayrton ongelukkig uitgleed zodat de tegenstander kon intikken. De 2-0 viel door een eigen doelpunt van Martijn.

Na de rust werden Frank en Riccardo ingebracht voor Ricardo en Jorret. En deze 2e helft was een stuk slechter dan de 1e helft maar dit kwam misschien ook wel door een hoosbui die losbarstte wat gepaard ging met een harde wind.
Maar hier kunnen we dus kort over zijn echter er viel nog een doelpunt voor Heerenveen en nu vanuit een strafschop.
Ayrton schoot de bal weg na een aanval en gaat richting het hoofd van Karim. In een reflex doet hij zijn handen er voor en penalty zegt de scheids. Nieuwe spelregels?? Zeg het maar…Dat zal dus wel en de 3-0 was een feit en dit was tevens ook de eindstand.

Dus in feite door 3 ongelukkige momenten de wedstrijd verloren. Maar de mannen gaan weer vol goede moed verder en misschien kunnen we volgende week zaterdag weer 3 punten binnen halen tijdens de thuiswedstrijd tegen Akkrum JO19-1. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

De Reporter.

Sponsoren