Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO19-1 pakt eindelijk weer winst

24-11-2019

fc Harlingen JO19-1 wint eindelijk weer eens!!!

Afgelopen donderdag moesten de mannen van JO19-1 een inhaalwedstrijd  spelen tegen Akkrum JO19-2. 6 Minuten voor tijd kopte de spits van Akkrum ongestoord binnen en dus was een 0-1 nederlaag een feit.

Zaterdag 23 november moest men weer aan de bak en wel in een uitwedstrijd tegen DWP JO19-1. Om 12:00 uur werd er afgetrapt.

Doel: Aaron.
Verdediging: Youri, Martijn, Kjelt en Karim. Middenveld Hessel, Frank en Ricardo.Aanval: Stijn en Jorret. Wissels vandaag Mark en Riccardo.

Beide ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd dus kwam men wat moeilijk in het strafschop gebied. De opbouw was vaak keurig verzorgd maar dan ontbrak het net even aan de laatste pass. Jorret viel even geblesseerd uit en Mark nam zijn plaats in. Niet lang in het veld gaat dezelfde Mark goed door en schiet de verdiende 0-1 binnen. Karim viel ook nog geblesseerd  uit en voor hem kwam Riccardo in het veld. Dus de wissels waren al snel op gebruikt.

In de rust werd er nog even goed op gewezen dat men allert moest blijven vooral bij corners. En wat gebeurt er een paar minuten in de 2e helft? DWP krijgt een corner en men kan door niet goed uit verdedigen de bal keurig binnen knallen. 1-1. Maar de mannen van fc Harlingen pakken het weer goed op en er volgen vele aanvallen op het doel van DWP. Door heel slecht uit verdedigen van DWP komt de bal zo maar bij Frank en deze haalt mooi uit vanaf rand 16 meter. De bal vliegt strak de linkerhoek in en de voorsprong was daar. Nu door drukken en op zoek naar de 1-3. Die volgt ook na een paar kansen die net werden gemist. De verdediging  zag er weer niet goed uit van DWP en de keeper kon een terug geschoten bal net uit zijn doel houden maar Jorret (die toch weer was ingevallen voor de geblesseerde Martijn) was er als de kippen bij en tikte de bal binnen. 1-3 En de wedstrijd was in principe gespeeld. Er volgden nog kansen via o.a. Mark die 2x net naast het doel prikte. Maar na 90 minuten stond eindelijk weer een overwinning op papier.

Klasse gedaan mannen!

Sponsoren