Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO17-1 oefende tegen Joure JO17-2

05-03-2019

Na de overtuigende overwinning vorige week in de bekerstrijd was het afgelopen zaterdag tijd voor een oefenwedstrijd tegen SC Joure JO17-2. Deze ploeg was in de najaarscompetitie kampioen geworden in de 2e klasse dus zou een mooie tegenstander kunnen zijn.

Om 13:00 uur werd er afgetrapt. Er waren precies 11 “eigen” spelers beschikbaar voor vandaag. Er waren nogal wat afwezigen deze dag. Maar er kon weer een goed basiselftal gemaakt worden:
Doel: Ayrton
Verdediging: Kjelt, Frank, Martijn en Aaron.
Middenveld: Ricardo, Youri en Jorret.
Aanval: Noah Hoffmann, Noah Postma en Yoshton.
Wissel: Allard Hoekstra uit de JO15-1.

De wedstrijd was vaak wat rommelig. De bekende patronen ontbraken te vaak waardoor het spel niet echt doeltreffend was. Maar de 1-0 voor Harlingen viel nog wel snel. Binnen 5 minuten. Een voorzet van rechts en Noah Postma kon de bal nog net voor de andere Noah het doel intikken. Hierna golfde het spel wat op en neer en na zo’n 20 minuten kon Joure de gelijkmaker laten aantekenen. Net voor het rustsignaal kon Youri de 2-1 binnen schieten.

Na de rust kwam Allard in de ploeg. En hij kon weer op een goede invalbeurt terug kijken. Harlingen was over de gehele wedstrijd wel de betere ploeg dus de overwinning kon dan ook niet uitblijven. Zo’n 10 minuten voor het eindsignaal kon Noah Hoffmann de 3-1 binnen tikken.

Dus weer een nuttige oefenwedstrijd voor de mannen. Wel weer verbeterpunten gezien dus genoeg om op te gaan trainen deze week. Komende week, zaterdag 9 maart, gaat de competitie weer verder met een uitwedstrijd tegen Beetgum JO17-1. Aanvang 13:00 uur.

De Reporter.

Sponsoren