Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO17-1 heeft restant gestaakte wedstrijd geheel onder controle

17-04-2019

Gisteravond stond de “restant” wedstrijd gepland thuis tegen SC Bolsward JO17-2. Er werden 10 minuten in de 1e helft en de gehele 2e helft gespeeld. Op 16 maart j.l. werd de wedstrijd in de 30e minuut namelijk gestaakt omdat de spelers maar vooral ook de “leiding” het niet eens waren met de beslissing van de scheidsrechter. De stand was toen 3-0 en met deze stand gingen de jongens nu ook mee van start.

Doelpunten in de eerste ontmoeting waren gemaakt door Jarno, Jorret en Noah Postma.

De opstelling:

Doel: Aaron

Verdediging: Youri, Martijn, Kjelt en Karim.

Middenveld: Frank, Jarno en Thijs.

Aanval: Lars, Noah Postma en Noah Hoffmann

Wissels: Ricardo en Jorret.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er al aangegeven bij de mannen dat Bolsward met een missie zou komen. Ze zullen bovenop de aanval zitten vanaf de aftrap. En dit gebeurde dus ook maar het duurde hooguit 5 minuten. Daarna had fc Harlingen de rest van de wedstrijd onder controle. Dit resulteerde in een dikke 8-1 overwinning!!!

Doelpuntenmakers deze avond waren Noah Hoffmann(3x), Jarno en Frank.

Dit betekend nu een versteviging van de koppositie. Er zijn 6 wedstrijden gespeeld, 18 punten gehaald en een doelsaldo van 30 voor en slechts 7 tegen!!!

Nu moeten de jongens de kopjes leegmaken en gaan opladen voor de belangrijke wedstrijd van a.s. zaterdag 20/4. De kwartfinale wedstrijd in het KNVB bekertoernooi staat dan op het programma en de jongens spelen deze thuis tegen SC Espel JO17-1. Aanvang 14:30 uur. Hierbij de oproep aan alle Harlingers (en daarbuiten) die fc Harlingen een warm hart toedragen:

Komt allen om onze jongens aan te moedigen in deze mooie affiche. Tot zaterdag!!!!

Sponsoren