Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO17-1 blijft maar winnen

11-03-2019

Zaterdag 9 maart en fc Harlingen JO17-1 blijft maar winnen.
Nu 4-0 uit tegen Beetgum JO17-1. Om 12:00 uur werd er afgetrapt met de volgende 11 spelers:

Doel: Aaron.
Verdediging: Youri, Martijn, Kjelt en Karim.
Middenveld: Ricardo, Jarno en Raf.
Voorhoede: Noah Hoffmann, Noah Postma en Thijs.
Wissels: Jorret en Frank.

Over de gehele wedstrijd kunnen we kort zijn. Het was heel moeilijk voetballen op een niet zo’n best veld en een harde wind. Combinaties werden moeilijk gevonden en de lange bal kwam niet vaak goed aan. Het enige hoogtepunt in de 1e helft was de hattrick die Noah Postma voor zijn rekening nam. Dus werd er met een 0-3 stand de rust in gegaan.

Frank kwam de 2e helft in het veld voor Ricardo. Het spel was net als in de 1e helft; rommelig en af en toe zelfs Beetgum de kansen toe spelen door slecht rond spelen van de bal. Jorret kwam nog in het veld voor Noah Hoffmann en Ricardo even later voor Kjelt die wat geblesseerd was. 10 Minuten voor tijd werd Noah Postma gevloerd in de 16 meter en een penalty was het gevolg. Ricardo nam deze voor zijn rekening en faalde niet. Eindstand 0-4.

Een keurige uitslag alleen het voetbal kan veel beter. Maar weer hard trainen komende week en zaterdag het goede voetbal laten zien wat men echt wel kan. Dan spelen de mannen weer thuis en wel tegen SC Bolsward JO17-2.
Aanvang 14:30 uur.

Sponsoren