Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO15-3 helaas verloren

17-09-2018

Zaterdagochtend stond er een bekerwedstrijd gepland om 8.40 uur, tegen de Oeverzwaluwen in Leeuwarden. De heren moesten dus al vroeg uit de veren, wat overigens niet door iedereen werd gewaardeerd. En door ziekte waren er ook maar 11 spelers beschikbaar.

De eerste helft werd erg rommelig gespeeld en het kon ook wel wat fanatieker bij de spelers van fc Harlingen. De tegenpartij kreeg in de 7e minuut kans om te scoren, maar deze werd tegengehouden door keeper Jorn. fc Harlingen kreeg ook een kans om op het goal te schieten maar deze ging helaas mis. Toch hadden de Oeverzwaluwen duidelijk de overhand en ze wisten dan ook nog 2 doelpunten te maken.

Na een flinke peptalk van de coaches begonnen de heren aan de tweede helft. Omdat Jorn last van zijn handen had en Tijs last van zijn lies had, ging Tijs op keep en Jorn het veld in. De heren leken wakker te zijn geworden want het spel werd een stuk feller. Ook begonnen de Harlingers meer te jagen. fc Harlingen kreeg een paar goede kansen maar helaas wisten ze niet te scoren. Oeverzwaluwen wist dan ook met 3-0 te winnen.

Volgende week spelen de boys thuis tegen Tzum om 11.00 uur.

Sponsoren