Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO15-2 WINT OOK VAN ZEEROBBEN JO15-5M

01-03-2020

JO15-2 WINT OOK VAN ZEEROBBEN JO15-5M

Op het programma stond de derby tegen de meiden van Zeerobben. Deze uitwedstrijd hebben we in de najaar competitie ook gespeeld. Hier hadden we geen goede herinnering aan omdat wij die verloren. Dit wilden we niet weer. De bedoeling was om sportieve revanche te nemen.

Verdedigend begonnen we goed aan de wedstrijd. Onder leiding van aanvoerder Michel Vaarkamp werden de snelle spitsen van Zeerobben goed in bedwang gehouden. Hierbij werd hij prima geholpen door Borus van der Ven, Stan Brandsma, Robbin Posthuma en Damian Ligthart. Helaas verspeelden we te snel te bal zodat we niet tot goede aanvallen kwamen. In deze fase ging het spel op en neer en waren de teams aan elkaar gewaagd. In de 27e minuut wisten we te scoren door een mooi schot van Siem Spoelstra. We gingen met een goed gevoel de rust in toen Ronin Nauta ook wist te scoren. Hij raakte de bal verkeerd maar tot zijn eigen verbazing verdween deze in het doel. Ruststand 0-2.

De 2e helft hadden we een stevige wind in de rug. Dit voetbalde toch wat makkelijker. Zeerobben viel wel aan maar doelkansen kregen ze niet. Wij beslisten de wedstrijd in de laatste 5 minuten. Boy Hiemstra speelde Jaimy Brouwer in en deze trok de bal voor. Ronin was er heel snel bij om de bal aan te nemen en de keeper uit te spelen. Ronin wist met een knap schot ook nog de 0-4 voor zijn rekening te nemen.

Hiermee was de 3e overwinning op rij een feit en is de sportieve revanche gelukt. Op naar de volgende!

Sponsoren