Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO15-1 wint 2e bekerwedstrijd tegen Oosterlittens

15-09-2022

Woensdagavond stond de 2e wedstrijd van de JO15-1 op het programma. Thuis werd er gespeeld tegen Oosterlittens JO15.
Gijs stond weer onder de lat.
Verdediging: Viggo, Mente, Nick en Eelco.
Middenveld: Luuk, Dominique en Wessel.
Aanval: Tiffan, David en Jesse.
Arad en Wesley waren helaas afwezig, maar gelukkig kwam er hulp van de JO14. Matteo en Jinne begonnen op de bank net als Daniel.

Fc Harlingen begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een doelpunt. Binnen 3 minuten schoot Dominique de 1-0 al binnen. Even later was het Tiffan die goed door ging op rechts en de bal voor gaf op Jesse. De bal stuiterde raar maar Jesse had hier geen moeite mee en schoot beheerst de 2-0 in.

Oosterlittens trapte af maar het was fc Harlingen die onderschepte en de volgende aanval opzette. Van buiten de 16 meter haalde Jesse uit en zo stond het 3-0, we waren nog maar 8 minuten onderweg…

Na goed spel op het middenveld tussen Luuk, Wessel, David en Dominique was het 3 minuten later alweer raak. Nu was het Dominique die van buiten de 16 meter de bal in het net joeg. 4-0. Oosterlittens kon het spel in deze 1 e helft niet bijbenen, een foutje in de verdediging werd dan ook gelijk afgestraft en zo stond het 5-0. De aanvallen bleven komen, ook van Tiffan die alleen op de keeper afliep maar jammer genoeg naast schoot. Nog voor rust scoorde Jesse de 6-0.

Net als zaterdag ging het ook nu mis in de 2e helft. Van het goede spel in de 1e helft was weinig terug te zien. Het was rommelig en erg gehaast. Kansen waren er zeker nog wel, zo ook de goede voorzet van Matteo die bovenop het hoofd van Daniel belandde maar helaas redde de keeper. Aan de andere kant kreeg Gijs af en toe ook nog wat te doen maar hij deed keurig zijn werk. De eindestand bleef 6-0.

We maken ons nu op voor een jubileumweekend, voor de jeugd zijn er daarom zaterdag geen wedstrijden. Wel krijgen we bezoek van Easy Man waar de JO15 ook bij aanwezig zal zijn. De volgende wedstrijd is op zaterdag 24 september, om 10.30 uur spelen de jongens dan tegen de groen-witten op het Zeerobbenveld.

Sponsoren