Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO15-1 wilde maar 1 ding tegen SJO AVC/Tzummarum, WINNEN!

05-12-2022

Zaterdag moesten de jongens van de JO15-1 het opnemen tegen SJO AVC/Tzummarum JO15-1. De tegenstander wist de laatste 2 wedstrijden met winst af te sluiten en de jongens van fc Harlingen waren dus gewaarschuwd.

Op doel Gijs Verdediging v.ln.r. Wessel, Arad, Mente en Eelco. Middenveld v.l.n.r. Luuk, Ché en Viggo. Voorin v.l.n.r. Nick, Dominique en Tiffan. Wissels: Jesse, Davyd, Daniël en Wesley.

Dat de jongens wilde winnen werd al snel duidelijk, de duels waren stevig maar fair en het eerste doelpunt was er dan ook door Ché, iedereen dacht dat het 1-0 stond, maar helaas had de (inval)scheidsrechter hands gezien en het bleef dus 0-0. De officiële scheidsrechter voor vandaag heeft een nieuw bed gekocht en die ligt wel heel erg lekker! (denk ik) Het was een leuke wedstrijd om te zien en er waren kansen over en weer, maar iedereen was scherp en vooral Luuk was een ware plaag voor eigenlijk alle spelers van AVC, want hij zat werkelijk overal met zijn grote teen tussen. Dan was daar het moment waar ze op wachten, Dominique werd weggestuurd door Ché en rondde beheerst af, 1-0! AVC gaf zich echter niet gewonnen en wist binnen 4 minuten de stand weer gelijk te trekken.

In de rust werd er gewisseld en alle 4 de wissels kwamen in het veld. De verdediging stond in de 2e helft als een huis en als de tegenstander er dan toch doorheen wist te komen stond daar Gijs, die ondanks dat hij niet veel te doen had, alert bleef en de tegenstander van het scoren af wist te houden. Fc Harlingen zocht steeds vaker de aanval en dan was daar Jesse, weer volledig hersteld van een enkelblessure, die de bal vol op de pantoffel nam en onhoudbaar de 2-1 binnen schoot. De resterende tijd bleef het spannend, maar de jongens wisten met knap voetbal de 3 punten in Harlingen te houden.
Alle foto’s van deze wedstrijd zie je: HIER

A.s. zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop, eens kijken of ze het kampioensfeest van de tegenstander met een paar dagen óf zelfs helemaal uit kunnen stellen.

Sponsoren