Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO13-2 verdiende meer dan 1 punt

11-03-2019

Zaterdag 9 maart speelden we om 9.30 uur thuis tegen SJO Oudega/HJSC/Heech JO13-2G. Onder leiding van scheidsrechter Evan van Sertima werd een spannende, vermakelijke en goede wedstrijd gespeeld. Daniël was deze week onze grensrechter. Met wederom, de door ons zeer gewaarde, hulp van de MO13 konden wij de strijd tijdens deze stormachtige dag aan gaan.

Fc Harlingen nam het initiatief en ging in de aanval. Door een goeie actie en top-assist van Sophia, kon Ruben in de 5e minuut de 1-0 scoren. We wisten dat er meer in zat, dus er werd gestreden om meer. Een afstandsschot van Michel, nog één van Ruben, een actie van Rafaël en Ruben voor het goal, een actie van Bono, een mooie voorzet van Jazzlyn, een solo van Michel, loopacties en voorzetten van Rafaël, nog een kans voor Ruben en een kans voor Svenya mochten niet baten. Aan de andere kant werd er sterk verdedigd door keeper Thomas, Stan, Michel, Jordin en Arad. Ook Michaël en David verdedigden goed mee en hielpen mee in de opbouw van de aanvallen.
Vlak voor rust was er nog een knappe redding door Thomas, tijdens een duel voor zijn goal. En dit was nog maar één van z’n reddingen.

Helaas wist de tegenstander na de rust toch een keer succesvol door onze verdediging te breken en scoorden zij 1-1.
Hierna volgden nog meer acties van beide teams, waaronder een solo van Svenya met een schot die helaas in de handen van de keeper belandde. Ook een knaller van een vrije trap van Ruben belandde net niet in de linker bovenhoek. Er waren zoveel acties van alle spelers, teveel om op te noemen.
Al met al hebben we, zoals ik al zei, een zeer onderhoudende wedstrijd van de jongens en meiden gezien. Nu alweer zin in volgende week! Gaan we dan de strijd aan in Makkum.

Prachtige foto’s van Peter IJdema zie je hier

Sponsoren