Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO11-1 versus koploper Balk JO11-3

13-10-2019

Er stond vandaag een zware wedstrijd op het programma voor de jongens en meiden van de JO11. Ze moesten tegen de koploper Balk JO11-3 aantreden.

Na het omkleden en de taktiek te hebben besproken in de kleedkamer was het tijd om warm te lopen. Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Youri gingen we van start. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Maar al snel strooide Julian al met hele goede passes en steekballen.

 

Uit een vlot lopende aanval scoorde Jens de 1-0. Kort daarna speelde Julian Mike aan en was het 2-0. Toen kwam Balk meer naar voren maar Luuk hield nog alles goed tegen. Na een tijdje van duwen en natrappen wat zeker niet op het veld thuis hoort was er weer een snelle aanval van fc Harlingen. Mike speelde naar Julian die gaf weer een mooie pass op Jesper en het was 3-0. Vlak voor rust scoorde Balk de 3-1 door een klein foutje achterin. Rust.

 

De tweede helft hadden de jongens en meiden het wat zwaarder en begon Balk druk te zetten op de verdediging maar Roos, Jinne, Karlijn en Daan waren in topvorm en niet te passeren. Door weer een mooie aanval van Jens en Julian scoorde Julian de 4-1. Balk scoorde nog in de laatste minuut waardoor de eindstand 4-2 werd.

De jongens en meiden van de JO11-1 hebben top gespeeld en verdiend gewonnen, ga zo door! Doordat de kinderen zo ontzettend goed hun best hebben gedaan en veel inzet hadden getoond trakteerde leider Rinke nog op patat. Bedankt Rinke! Tot de volgende wedstrijd.

Teamfoto fc Harlingen JO11-1

Sponsoren