Nieuws Blijf altijd op de hoogte

JO10-1 start met veel enthousiasme

02-02-2020

JO10-1 start met veel enthousiasme

Afgelopen zaterdag stond een echte stadsderby op de agenda. De JO10 van fc Harlingen moest het opnemen tegen hun leeftijdsgenoten van Zeerobben JO10-2. Thijs, Daan, Matteo, Alicia, Rutger, Senna en Anne-Jeppe hadden er dus veel zin in.

Vol enthousiasme werd aan de eerste helft begonnen. In het begin ging het gelijk op en waren er kansen over en weer. Door goed over te spelen belandde de bal vaak voor het doel van de tegenstander, alleen wilde de bal er net niet in. Ook verdedigend werd er door onze meiden en jongens goed werk verricht. De keeper hield een paar goeie ballen tegen, en de verdediging wist veel kansen van de tegenstander te blokkeren. De Harlinger spelertjes lieten veel inzet en enthousiasme zien tijdens deze eerste helft.

Na een korte pauze werd er  met veel plezier begonnen aan de 2e helft. Het ging weer gelijk op en fc Harlingen wist de goal ook te raken van de tegenstander. Toen het laatste fluitsignaal klonk werd er ondanks het verlies, toch met een tevreden gevoel de penalty’s genomen en de handen van de tegenstanders geschud.

Komend weekend moeten onze jongens en meiden vroeg op. Want om 08.25 uur vertrekt de boot naar Terschelling waar ze hun volgende wedstrijd hebben.

Sponsoren