Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Jaarlijkse bingo avond weer een enorm succes

16-04-2018

Afgelopen zaterdagavond kon men weer genieten van het aloude spelletje bingo bij fc Harlingen. En dat dit spelletje meer en meer populair wordt, bleek wel uit de vele enthousiaste bezoekers.

Er waren prachtige prijzen te winnen. In de superronde waren er 3 prijzen te verdelen. De 3e prijs was een pizzarette. De 2e prijs een E-Reader en de hoofdprijs was een reischeque t.w.v. € 250,-. Natuurlijk zou een bingo niet zonder sponsors kunnen en we bedanken dan ook Reisbureau Friesland en Expert van harte voor het mede mogelijk maken van deze prijzen in die superronde.

Maar er vielen nog meer prijzen te winnen. Voorafgaand aan de superronde, werden er in totaal 10 ronden gespeeld waarvan elke ronde opgedeeld was in een 3e, 2e en een 1e prijs. Zo had iedereen evenveel kans om een prijs te winnen en de meeste bezoekers gingen dan ook naar huis met één of zelfs meerdere prijzen.

 

De Activiteiten Commissie van fc Harlingen wil alle sponsoren, barpersoneel en bezoekers ontzettend bedanken voor een zeer geslaagde avond! En wie weet….tot volgend jaar bij de bingo!!!

Foto’s gemaakt door E. Boschma zie je HIER

Sponsoren