Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Jaarlijkse bingo avond bij fc Harlingen weer een enorm succes!

22-11-2022

De jaarlijkse bingo, georganiseerd door de Activiteiten Commissie was wederom weer een groot succes! De oproep van te voren dat iedereen op tijd moest zijn want vol=vol bleek geen overbodige! Het spelletje bingo is nog steeds een zeer populair spelletje en wordt niet alleen door vele vrouwen gespeeld want ook de mannen waren deze avond goed vertegenwoordigd. Maar daar had de organisatie al rekening mee gehouden zodat er ook leuke mannenprijzen te winnen waren.

Er waren prachtige prijzen te winnen. Voorafgaand aan de superronde werden eerst de stiften flink opgewarmd door de “traditionele” 8 spelronden waaronder een muziekronde! Daarbij gingen de voetjes van de vloer en werd er volop meegezongen. Slechts 1 valse bingo werd er gerapporteerd maar deze speler was zeer sportief en zong “Mooie Stad aan het Wad” waarbij het publiek maar graag aanhaakte! Gelukkig had hij even later wél een goede bingo en ging hij toch nog met een mooie prijs naar huis. En eigenlijk werd de gehele prijzentafel wel aardig verdeeld door de zaal. Elke tafel had wel een prijsje staan. Uiteraard met dank aan de vele sponsors die de bingo bij fc Harlingen een warm hart toedragen!

 

Belangrijkste ronde was natuurlijk die superronde waarbij er 1 hoofdprijs te winnen viel; een reischeque t.w.v. € 250,- deels gesponsord door Internoord Vakanties Harlingen! En deze prijs ging naarrrrr…. Evelien Attema!

De Activiteiten Commissie van fc Harlingen wil alle sponsoren, barpersoneel én bezoekers ontzettend bedanken voor een zeer gezellige avond! En wie weet….tot volgend jaar!!!

Zensa Moda Harlingen, Homminga’s Fijne Winkeltje, Loex Mode & Meer, Kamsma Schoenen Harlingen, Van Den Akker Mode, Lunchcafé Basta, Levels Harlingen, Oriflame bij Bianca, Trendy Nails Harlingen, Pizzeria Pompeï, Van der Meulen Speelgoed, Grandcafé De Reus, Restaurant Wally’s, Sake Store Harlingen, Irish Pub The Shamrock, Bakkerij Elsinga, fc Harlingen.

Sponsoren