Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Jaarlijkse Bingo Avond bij fc Harlingen Weer Een Enorm Succes!

26-11-2023

De jaarlijkse bingo, georganiseerd door de Activiteiten Commissie, bleek opnieuw een doorslaand succes te zijn! De oproep vooraf, waarin iedereen werd aangespoord om op tijd te komen omdat ‘vol = vol’ , was geen loze waarschuwing. Het spelletje bingo geniet nog altijd van immense populariteit en trok niet alleen vele vrouwen, maar ook mannen waren deze avond goed vertegenwoordigd. De organisatie had hier echter al rekening mee gehouden door ook aantrekkelijke mannenprijzen in petto te hebben.

Er waren prachtige prijzen te winnen, en voorafgaand aan de superronde werden de stiftjes flink opgewarmd door de “traditionele” acht spelronden, waaronder een muziekronde! Hierbij gingen de voetjes van de vloer en werd er volop meegezongen. Geen enkele valse bingo werd gemeld, wel een aantal dubbelen maar ook daar was rekening mee gehouden en ging zelfs de ‘verliezer’ toch nog met een prijsje naar huis. De gehele prijzentafel werd mooi verdeeld door de zaal; elke tafel ging niet met lege handen naar huis. Dit alles was uiteraard mogelijk dankzij de vele sponsors die de bingo bij fc Harlingen een warm hart toedragen!

 

De kers op de taart was natuurlijk de superronde, waarbij één hoofdprijs te winnen viel: een reischeque ter waarde van € 500,-, deels gesponsord door Internoord Vakanties Harlingen!
En deze prijs ging naarrrrr… Jolanda Bouwhuis!

De Activiteiten Commissie van fc Harlingen wil alle sponsoren, het barpersoneel én de bezoekers hartelijk bedanken voor een zeer gezellige avond! En wie weet… tot volgend jaar!!!

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

 Volg ons op onze socials:

 Facebookpagina – Instagram pagina – X ( voormalig Twitter )

 

 

 

Sponsoren