Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Inzet en enthousiasme van beide teams zorgen voor een juiste einduitslag

14-10-2018

Zaterdagochtend om 9 uur, en onder een stralend zonnetje, ontving de JO8 van fc Harlingen Minnertsga op het sportcomplex van fc Harlingen.

Jesper, Rutger, Lucas, Bente, Kyron, Tygo, Almoutaz, Luquenio en Anne-Jeppe hadden er weer zin in. Dat de teams niet voor elkaar onder deden werd snel duidelijk. Nadat Minnertsga bijna direct scoorde, maakte Tygo snel daarop de gelijk maker. Rutger scoorde na 10 minuten de 2-1. Minnertsga kwam goed terug en met 2-3 gingen de teams de rust in.

Na de rust maakte Jesper snel de gelijkmaker 3-3. Het spel ging heen en weer en onze nieuwe keepster Bente wist een paar gevaarlijke ballen uit het net te houden. Ondanks de inzet van het team maakte Minnertsga toch weer een goal. Het spel ging heen en weer en na enkele kansen van beide teams werd het 4-4 door een eigen goal van Minnertsga waar Jesper een beetje bij had meegeholpen. Gezien de inzet en enthousiasme van beide teams een juiste einduitslag.

Volgende week reizen de JO8 af naar Leeuwarden voor de uitwedstrijd tegen LAC Frisia, hopelijk word het dan ook weer een leuke en mooie wedstrijd. Groet Klaas Groenewold.

Sponsoren