Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Inzet en enthousiasme bij JO8

09-03-2019

De weersverwachting was niet goed maar het bleef vanochtend gelukkig droog. Met een harde wind werd om 09.15 uur door fc Harlingen de de reis naar Balk ingezet.

Bente, Almoutaz, Kyron, Luquenio, Anne-Jeppe, Lasse, Tygo, Rutger en Lucas hadden versterking van Thijmen gekregen. Voor Thijmen was het de eerste wedstrijd. Vol van vertrouwen en strijdlust werd om 10.30 uur aan de wedstrijd begonnen.

Al snel werden onze jongens en dame met de neus op de feiten gedrukt. Was het omdat er 2 weken geen wedstrijd gespeeld was of was het de spanning om volgende week tegen Franeker te spelen of was het toch gewoon pech? We weten het niet maar het doel van de tegenstander werd niet getroffen. Ondanks enkele kansen was het voornamelijk op eigen helft spelen. Helaas werd het, ondanks de inzet en enthousiasme van de Harlinger JO8, 10-0 voor de tegenstander.

Na de wedstrijd waren onze jongens en dame het wel snel met elkaar eens. Dit snel vergeten en de kop ervoor. Gewoon volgende week zaterdag thuis om 09.00 uur tegen Franeker nóg beter ons best doen, dan gaan we die wedstrijd zeker winnen. Komt u ook kijken?

Sponsoren