Nieuws Blijf altijd op de hoogte

In de slotfase van de wedstrijd van JO11-1 was het nog niet gebeurd…

27-09-2022

Zaterdag 24 september j.l. mochten de jongens van fc Harlingen JO11 weer los na een weekje rust te hebben gehad. De aftrap was om 10 uur thuis en de jongens hadden er erg veel zin in om weer te voetballen.

Na het fluit signaal begonnen de beide teams gelijk op maar na een paar minuten te voetballen bleek fc Harlingen wat sterker en kregen ze kansen maar de bal wou er maar niet in, en ja dan raadt je het wel, dan krijg je hem natuurlijk zelf om de oren en daar was die na 23 minuten spelen, de tegenstander ONS Sneek JO11-2 kwam op voorsprong (0-1).

Na een korte bespreking van de trainers in de rust gingen we beginnen aan de 2de helft. Met volle moed gingen de jongens van fc Harlingen er weer tegenaan en dat boekte resultaat na zo’n 9 minuten voetballen. Daar kwam de welverdiende 1-1 op het scorebord te staan. En toen ging het snel met de goals aan de Harlinger kant want in de 12 minuut pakte fc Harlingen de voorsprong met 2-1, en er werd leuk gecombineerd tussen de jongens. Even later viel de 3-1 ook alweer van de jongens en ze bleven maar aanvallen en aanvallen. Na zo’n 25 minuten krijgt fc Harlingen een corner. De corner wordt hard voor geschoten en de tegenstander raakt hem verkeerd op de schoen en vliegt zo het eigen goal in…

In de slotfase van de wedstrijd was het nog niet gebeurd want met een mooie 4-1 voorsprong kwamen de tegenstanders het ons toch nog moeilijk maken. In de 27 minuut maken zei de 4-2 en nog geen minuut later ook de 4-3! En dus moesten de trainers van fc Harlingen even ingrijpen en er weer een verdediger in het veld bij zetten om deze score tot een overwinning te leiden. Na zo’n 30 minuten te hebben gespeeld was daar het eindsignaal en hield fc Harlingen JO11-1 de 3 punten in eigen huis!

Sponsoren