In 2 thuiswedstrijden 2 maal gelijk spel voor fc Harlingen VR1

12-10-2021

Wedstrijdverslag fc Harlingen VR1 – ST Beetgum/CVO VR2.
Woensdagavond werd de wedstrijd tegen Beetgum/CVO ingehaald. Fc Harlingen kende een slechte start en stond na de eerste minuut al 0-1 achter en al vrij snel maakte Beetgum/CVO ook het tweede doelpunt. Na een kwartier begon ook fc Harlingen aan de wedstrijd en zorgden Romy en Ashley ervoor dat ze met een 2-2 stand de rust in gingen. Helaas konden ze de uiteindelijke goede eerste helft niet doorzetten in de tweede helft. Want in de 50e minuut is het opnieuw Beetgum/CVO die op voorsprong kwam. Vlak daarna scoorde Nora haar eerste goal voor fc Harlingen en eindigde deze wedstrijd in een 3-3.

Wedstrijdverslag fc Harlingen VR1 – HJSC VR1
Afgelopen zaterdag kregen de vrouwen de kans om het punten verlies van woensdag recht te zetten. fc Harlingen speelde goed, het lijkt er op dat ze elkaar steeds beter weten te vinden. Er werden veel kansen gecreëerd, alleen de afronding laat soms wat te wensen over. Toch werd er wel gescoord door fc Harlingen, Inez nam een corner en deze werd goed afgerond door Demi. Met een 1-0 voorsprong gingen de Vrouwen de rust in. Van het goede spel in de eerste helft was weinig over. HJSC maakte vlak na rust de gelijkmaker. Het voetballen ging steeds moeizamer aan de kant van fc Harlingen. HJSC begon er steeds meer in te geloven en scoorde de 1-2. Lang leek het erop dat dit ook de eindslag zou gaan worden, maar gelukkig was het Inez die in de allerlaatste minuut de 2-2 binnen tikte.

Na 3 gelijke spelen, zijn de vrouwen gebrand om de volgende wedstrijd 3 punten te pakken. Maar we zullen nog even geduld moeten hebben want de volgende wedstrijd staat gepland op 30 oktober. Dan spelen de Vrouwen van fc Harlingen thuis tegen Tzum VR1 om 14.30 uur.