Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Hoe vergaat het fc Harlingen VR1?

19-11-2019

Fc Harlingen VR1
In de afgelopen twee weken zijn er drie wedstrijden gespeeld door de dames van VR1

2 November: GAVC – fc Harlingen
We beginnen met de wedstrijd tegen GAVC. Op een winderige en natte dag speelden de dames een prima wedstrijd in Grou. Er werd goed gevoetbald daar fc Harlingen ook een paar grote kansen kreeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Helaas werd er alleen door de tegenstander gescoord. In de 19e minuut viel de 1-0 en in de 31e minuut de 2-0, wat tevens de rust stand was. Het duurde lang voordat er weer gescoord werd, aangezien Arwen van de MO17 een prima wedstrijd keepte met een aantal belangrijke reddingen en een gekeerde penalty. In de 79e minuut viel de derde en laatste goal van de wedstrijd.

13 November: Mulier – fc Harlingen
In de beker kwamen beide ploegen elkaar ook al tegen, toen werd er met 1-0 gewonnen. Nu speelden we op een doordeweekse dag voor de competitie. Fc Harlingen was de betere ploeg met een aantal grote kansen. Maar het was Mulier die de score opende. In de 15e minuut werd de 1-0 gemaakt. Dit was tevens de rust stand. Na de thee ging het al vroeg mis voor de Harlingers want na nog geen minuut te hebben gespeeld werd de 2-0 gemaakt. Fc Harlingen zette er een tandje bij en in de 64e minuut werd de aansluitings treffer gemaakt door Nikki. Een aantal grote kansen volgde en in de 75e minuut viel daar de verdiende 2-2 door een vrije trap van Ingrid die van richting werd veranderd. Fc Harlingen was de betere ploeg, maar moest het doen met een punt.

16 November: fc Harlingen – SWZ
Afgelopen zaterdag was de wedstrijd tegen middenmoter Sneek Wit Zwart VR2. Nadat Pupil van de Week Karlijn voor de aftrap had gezorgd kon de wedstrijd beginnen. Fc Harlingen begon prima aan de wedstrijd en was het eerste kwartier de bovenliggende partij. In de 13e minuut werd er gescoord door SWZ, alleen werd die afgekeurd wegens buitenspel. Na een onderbreking van de wedstrijd wegens een blessure van Sabine werd de wedstrijd weer voortgezet. In de 40e minuut opende SWZ de score via een penalty. Op slag van rust viel ook nog de 0-2.

Na de rust ging het al snel mis daar SWZ de stand op 0-3 zette. Julia wist voor fc Harlingen nog de stand op 1-3 te zetten, maar al snel was het SWZ die weer scoorde. In de 62e en 65e minuut viel de 1-4 en 1-5. De stand werd tegen het einde van de wedstrijd nog groter, aangezien SWZ nog twee keer wist te scoren. Eindstand 1-7.

Peter IJdema heeft prachtige FOTO’S gemaakt tijdens deze wedstrijd. 1 Daarvan zie je hierboven en de rest zie je HIER

Sponsoren