Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Hoe ging het met fc Harlingen VR1?

19-09-2019

Hoe ging het met de Vrouwen van fc Harlingen?

Met slechts 3 teams in de beker poule fase begon het voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen op 7 september met een stads derby tegen Zeerobben en een week later ontvingen ze Mulier VR1.

Zeerobben VR1 – fc Harlingen VR1
Op 7 September speelde de dames een stads derby tegen zeerobben. Fc Harlingen begon de wedstrijd prima en kon een paar kansen creëren. Maar na een kwartier te hebben gespeeld, scoorde Zeerobben de 1-0. Zeerobben bleef de eerste helft constant voetballen en ging de rust in met een 3-0 voorsprong. Een formatie wijziging aan de kant van fc Harlingen zette de verhoudingen op het veld weer gelijk. Er werd niet meer gescoord en de wedstrijd eindigde met 3-0 in het voordeel van Zeerobben.

fc Harlingen VR1 – Mulier VR1
Op 14 September stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Tegen Mulier begonnen de Harlingers voortvarend. Er werd goed gevoetbald maar er werd niet gescoord. De tweede helft had fc Harlingen Mulier onder controle en het was wachten op het doelpunt. Die kwam in de 74e minuut, op aangegeven van Ilona wist Ashley de bal met een hard schot tegen de touwen te jagen. 1-0 was tevens de eindstand.

Foto’s van Peter IJdema zie je door op deze link te drukken

Aanstaande zaterdag staat er een competitie wedstrijd op het programma. Dit keer komt Oudega VR1 op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is om 14:00.

Sponsoren