Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Het zit niet mee voor MO13-1

25-04-2018

De meisjes speelden dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen de meiden van BOSO Sneek MO13-1. De meiden van MO13 hebben nog geen wedstrijd gewonnen en ook die avond zou het weer moeilijk worden. BOSO staat 2e en heeft nog maar 3 verliespunten.

De wedstrijd begon en er namen 4 wissels plaats op de bank bij fc Harlingen. Vanaf het begin werd er goed gestreden en dit leverde in de 7e minuut een corner op. Meike nam deze corner geweldig, de keeper kon de bal keren maar schoot deze precies in de voeten van Sara. En ja! Daar was de 1-0 en Sara haar 1e goal! Een kwartier lang konden de meiden deze voorsprong vasthouden maar toen kwam BOSO toch langszij. Het werd 1-1 en 10 minuten later stonden de meiden met 1-4 achter. Vlak voor rust mag Meike nog een vrije trap nemen, deze belandt via de paal op het achterhoofd van de keeper en weer tegen de paal. Het zit niet mee…

In de rust kregen de meiden een tactische peptalk van Klaas en dit had effect. Er werd beter gespeeld in de 2e helft, nog meer gestreden en de achterhoede sloot beter aan. Toch wist BOSO nog 1 keer te scoren en kwam de eindstand op 1-5.

Op naar de volgende wedstrijd. Die zal op 12 mei in Leeuwarden gespeeld worden tegen MKV.

Sponsoren