Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Het mooie weer en het plezier zorgde voor een doelpuntenfestijn bij JO10-1

07-03-2022

Vandaag stond er een uitwedstrijd op het programma voor de jongens van de JO10-1. Om half tien vertrokken we met 7 spelers naar Leeuwarden. Op het sportpark van Wiarda was het even zoeken waar we moesten spelen, nog even wachten totdat een ander team uit de box was, konden wij ons gaan klaarmaken voor de wedstrijd. De voetbalschoenen aan en de warming-up kon beginnen. Dit is inmiddels een vast ritueel dus de jongens weten goed wat ze moeten doen.

Om half elf werd er afgetrapt, Blauw Wit ’34 JO10-8 had ook zeven spelers maar toch is het fijn om een wissel te hebben. Dus werd er gestart met zes spelers. De zon was er heerlijk bij, deze stond recht tegen over de keeper, maar de pet was gelukkig mee.
fc Harlingen begon erg sterk aan de wedstrijd wat in de tweede minuut al resulteerde in een doelpunt. In de zesde minuut werd de corner van fc Harlingen goed voorgezet waardoor de spits van fc Harlingen deze makkelijk in kon tikken. Ook wist Blauw Wit een doelpuntje mee te pakken. Door goed opletten van onze jongens werd de keeperuittrap van Blauw Wit onderschept wat een mooi goal opleverde, 1 – 3. Vele corners werden mooi voor de goal gebracht wat ook in een aantal doelpunten resulteerde. De spelbegeleider liet de eerste helft wat langer doorspelen waardoor Blauw Wit ook nog een keer wist te scoren. Ruststand was 3 – 7.

Op het veld werd de limonade uitgedeeld, het was wel frisjes maar de boxen waren erg vol. Ook de tweede helft begon fc Harlingen weer goed aan de wedstrijd. In de eerste minuut was het alweer Harlingen welke wist te scoren. Blauw Wit kreeg de tweede helft eigenlijk geen kansen meer en zodoende werd de tweede helft een doelpuntenfestijn voor de Harlingers. Een mooie en verdiende uitslag voor de jongens. Eindstand was 3 – 14. Gefeliciteerd toppers.
Meereizende supporters maar weer bedankt, volgende week hebben we weer een thuiswedstrijd om 10.00 uur.
Tot dan allemaal.

Sponsoren