Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Herindeling meisjes van fc Harlingen MO11, MO13 en MO17

02-11-2023

Bij de meisjes van fc Harlingen MO11, MO13 en MO17 heeft een belangrijke herindeling plaats gevonden. Na de eerste fase van het seizoen werd duidelijk dat niet alle meisjes op de juiste plek zaten. In reactie hierop hebben Ingrid Hoekstra, de coördinator van de meisjesafdeling, samen met de leiders en trainers van de teams samengezeten om een nieuwe indeling te realiseren voor de bijna 50 actieve speelsters.

De meisjesafdeling bij fc Harlingen blijft groeien, en het was van groot belang om een passende oplossing te vinden. Elk meisje verdient de kans om op haar eigen niveau te kunnen voetballen, en dit streven heeft geleid tot de oprichting van een nieuw MO13 9-tal. In de tweede fase van het seizoen, die komende zaterdag van start gaat, zullen we dan ook de volgende teams in actie zien: MO11-1, MO13-1 (11-tal), MO13 9-tal en MO17-1.

Dit betekent dat iedere speelster nu nog meer de mogelijkheid heeft om op haar eigen niveau te schitteren. fc Harlingen blijft zich inzetten voor de ontwikkeling binnen de meisjesafdeling waarbij ook nieuwe speelsters alle ruimte krijgen om in te stromen en kijkt uit naar een spannend vervolg van het seizoen met deze nieuwe indeling.

Sponsoren