Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Goed overspel resulteerde in mooie overwinning voor JO12-1

20-02-2023

Afgelopen zaterdag had fc Harlingen JO12-1 na 3 uitwedstrijden eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. SJO DFC JO12-2 uit Dronrijp was dit keer de tegenstander.

Na een peptalk en een korte warming-up werd er om 11.45 uur begonnen aan de wedstrijd op het sportpark van fc Harlingen. fc Harlingen JO12-1 begon gemotiveerd aan de wedstrijd. Door mooi over te spelen en druk te zetten kregen we in het begin al een paar goede kansen. Het spel ging hierna gelijk op en ook onze verdediging en keeper werden door SJO DFC aan het werk gezet. Halverwege de eerste helft wist fc Harlingen eindelijk te scoren. Na deze goal zette SJO DFC weer meer druk maar onze jongens stonden hun mannetje. En vlak voor het einde van de eerste helft scoorde fc Harlingen weer.

Bij het begin van de 2e helft kregen de gasten uit Dronrijp weer een paar goede kansen. fc Harlingen wist de bal telkens goed weg te spelen en begon meer te spelen op de helft van de tegenstander. Dit resulteerde halverwege de 2e helft in weer een doelpunt voor onze jongens. Door mooi over te spelen en goede passes speelde de rest van de 2e helft zich voornamelijk af voor de goal van de tegenstander. Hierdoor werd er kort voor het einde van de wedstrijd nog 2 keer gescoord. Bij het affluiten van de wedstrijd was de stand 5-0. Na elkaar de handen te hebben geschud, en de penalty’s genomen, gingen onze jongens tevreden en blij naar de kleedkamer. Eerst vakantie en dan 11 maart weer uit naar Blauw Wit’34 in Leeuwarden.

Sponsoren