Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Geslaagde Meet en Greet tussen fc Harlingen 1 en JO9-2

27-09-2022

Wat hebben de spelertjes van JO9-2 een leuke middag gehad zondagmiddag tijdens de Meet en Greet met het eerste elftal. Een beetje spannend vonden ze het ook wel weer maar eenmaal onderweg met Colinda Zandberg en Ingrid Hoekstra bleven ze maar vragen stellen. En toen Age er ook nog bij kwam was het feest helemaal compleet. En natuurlijk wilden ze allemaal wel met Age op de foto!

De trainers Steffen Hansma en Peter Outhuijse wachten de kinderen al op in de bestuurskamer voor een kennismakingsrondje. Daarna natuurlijk de rondleiding en die brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet mag komen. Maar vandaag dus wel!

En toen mochten ze ook nog met het team op de foto! Fotograaf Dorus Breidenbach heeft er weer een prachtig plaatje van gemaakt. Daarna snel wat drinken en klaar gaan staan voor de line-up. Hand in hand liepen ze allemaal richting de middenstip waar ze een groot applaus van het publiek kregen. Daarna snel aan de patat zodat ze in de tribune de mannen aan konden gaan moedigen. Wat een prachtige start van de competitie!

Een leuk filmpje van deze middag zie je hier: Meet en Greet 2022

Sponsoren