Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Geslaagde Girls Night avond bij fc Harlingen!

04-04-2023

Met zoveel meisjes en vrouwen op voetbal bij fc Harlingen dacht de Activiteiten Commissie, we gaan iets speciaals organiseren en wat begon met een idee werd zaterdagavond werkelijkheid! Een Girls Night Playbackshow!

Voetbalclinics, vriendinnenmiddagen, carrousel meidentrainingen, spelochtenden, het is allemaal al verschillende keren voorbijgekomen bij fc Harlingen. Tijd voor iets nieuws! De meisjesafdeling bij fc Harlingen is groeiend en bloeiend en bestaat inmiddels uit 4(!) teams te weten, MO11, MO13, MO15 en een MO17. Hierdoor biedt fc Harlingen voetbal aan voor meisjes in elke leeftijd. Dit bevordert uiteraard het spelplezier en dit is duidelijk terug te zien in de trainingen en de wedstrijden. Trainsters Saskia, Audrey, Iris, Julia, Marleen, Emma, Deveny en Ingrid steken vrijwillig enorm veel tijd en energie in de meisjesafdeling dus het werd tijd voor een gezellig avondje. En met de Vrouwen 1 en de Vrouwen 2 erbij werd het een gezellige Girls Night avond!

De avond werd spectaculair geopend door een optreden van Drag Queen Steffany. Zij zat samen met Britney en Tiffany in de jury en met optredens van o.a. K3, De Dikdakkers, Miley Cyrus, De Pinguindans en Tess werd het de jury flink lastig gemaakt. Na een 10-tal optredens kwam er een einde aan de avond en kon er maar 1 de absolute winnaar zijn.

Foto boven: De ‘Microfoon’ ging naar Tara en Chelly die met Miley Cyrus (Flowers) het beste optreden neerzette.

Foto boven: De originaliteitsprijs ging naar Saar van der Molen, Britt Elkerbout, Meike de Bruin, Isis Bergsma en Ismay Hiemstra met hun ‘Mooie Stad aan het Wad’ optreden.

Foto boven: K3 (Ingrid Hoekstra, Deveny vd Kooij en Elina Brouwer) met ‘De 3 Biggetjes’ werd het best verkleed act en zij wonnen de Discobal.

De Activiteiten Commissie bij fc Harlingen heeft een zeer geslaagd en gezellige meidenavond neergezet, bedankt natúúrlijk de kantine commissie én heeft al laten weten volgend jaar terug te komen!!!

Klik HIER voor een kleine compilatie

 

@fcharlingen

Sponsoren