Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Geslaagd Final League MO15 toernooi bij fc Harlingen

13-06-2023

Terwijl de mussen van het dak vielen zaterdag was fc Harlingen die dag toernooi locatie voor het slottoernooi van de MO15 teams, oftewel de Final League. Maar de organisatie van dit toernooi was goed voorbereid op het warme weer en naast dat er volop gestreden werd door de MO15 teams van Sc Franeker, St. Annaparochie en fc Harlingen waren er genoeg andere verkoelende spelletjes te doen.

Tijdens de voorbereidingen de laatste week ontstonden er diverse uitdagingen. Zo waren er regelmatige wijzigingen in de wedstrijdpoule, kwam er weinig informatie vanuit de KNVB, waren er veel afmeldingen waardoor het aantal deelnemers in een poule en de deelnemende teams steeds wijzigden en natuurlijk het warme weer. Maar de organisatie liet zich niet uit het veld slaan. Deze bestond uit: Ingrid Hoekstra, Marit Galema, Mark Koornstra, Yvonne Hoekstra en niet te vergeten de vaste krachten in de kantine Marco Bekema, Janet Smale en Patricia Teerling. Voor het MO15 toernooi meldde SC Berlikum zich af en dus bleef St. Annaparochie MO15-1, Sc Franeker MO15-1 en fc Harlingen MO15-1 over. Bij de MO17 teams waren er veel meer afmeldingen en deze ging uiteindelijk dan ook niet door…

Het werd een zonovergoten dag met veel gezelligheid en spannende en sportieve wedstrijden. Fc Harlingen maakte er een echte topdag van, met als klap op de vuurpijl ook nog de eerste plaats voor fc Harlingen MO15-1!

Verkoeling
Met extra pauzes tussendoor, veel ranja, paraplu’s tegen de zon en emmers water langs de lijn had de organisatie het prima onder controle. En terwijl het eindtoernooi in volle gang was, streden de speelsters van de MO11 om de penalty bokaal. Verkoeling was er mede door de diverse waterspelletjes waaronder een speciale editie van het spelletje twister. Toen even later de buikschuifbaan geopend werd was het feest helemaal compleet!

En de winnaar is…
Rond de klok van vier uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Op de derde plaats eindigde St. Annaparochie MO15-1. Op de tweede plaats eindigde Sc Franeker MO15-1 en op de eerste plaats eindigde fc Harlingen MO15-1.

Lijkt het je leuk om als meisje ook bij fc Harlingen te voetballen, neem dan contact op met Ingrid Hoekstra (Coördinator MO11, MO13, MO15, MO17, VR2) via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl of via 06-48933054.

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag, heel hartelijk bedankt!

Sponsoren