Nieuws Blijf altijd op de hoogte

GAVC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

19-03-2019

GAVC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1
Snel het verlies van vorige week vergeten en op naar Grou voor een spannende wedstrijd. GAVC doet het goed en staat met 1 punt verschil met ons op de eerste plaats in deze competitie.

We hebben veel zin, maar voelen toch ook erg veel spanning. Veel regen en wind (wat we wel gewend zijn de afgelopen wedstrijden) en we staan klaar om te beginnen. Gelijk komen we in actie. Veel overspelen en een aardigheid om naar te kijken. In de 3e minuut weet Mirte al de bal tussen de palen van de tegenstander te krijgen.
De leiding kijkt elkaar aan en glundert helemaal. De wissels gaan uit hun dak. De tegenpartij snapt er niks van. Die word even wakker geschud en dat zie je terug in de wedstrijd. 4 minuten later komt een bal richting Kim en dat was te moeilijk om tegen te houden. Een schitterende goal, maar helaas 1-1.

Toch bleek fc Harlingen duidelijk sterker en in de 15e minuut weet weer Mirte een goal te maken. 8 minuten later lukt het haar alweer. En met de hattrick van Mirte gaan we de rust in, deze wedstrijd zouden we wel eens 3 punten gaan kunnen pakken en bovenaan komen te staan in deze competitie.

De meiden van beide teams staan al weer snel op het veld klaar. Harlingen wil deze wedstrijd zo snel mogelijk spelen en natuurlijk met winst naar huis, GAVC wil zo snel mogelijk goals maken om bovenaan te kunnen blijven. De regen is gestopt, maar de wind is nog sterker. Nu hebben we voor de wind. We krijgen al snel een corner in ons voordeel. Meike is het een paar keer gelukt om de bal in 1 keer in het goal te krijgen. De wind is gunstig en ook dit keer maakt ze deze schitterende goal in 1 keer. Na de aftrap weet GAVC door onze verdediging te breken en binnen de minuut al de stand op 2-4 te zetten. Na 10 minuten valt een goal, was het nou Tijana of de tegenstander die de bal het laatste aanraakte? Tijana verteld dat het een eigen goal was van GAVC, met een voorzet van haar. 2-5

Nog 12 minuten hebben we naar een mooie wedstrijd gekeken en gingen we feestend de kleedkamer in.

Volgende week mogen we tegen LSC 1890 MO13-1 om 11:00 op ons eigen veld. Met maar 2 punten verschil beloven we dat we een mooie wedstrijd gaan zien.
Tot dan!!!

Sponsoren