Nieuws Blijf altijd op de hoogte

GAVC JO10- fc Harlingen JO10

15-04-2019

GAVC JO10- fc Harlingen JO10.
Op deze mooie maar koude ochtend mochten de jongens en meisjes van JO10 weer laten zien wat ze konden. Met de winst van vorige week nog in het hoofd begonnen ze aan de wedstrijd.

GAVC en fc Harlingen waren aan het spel te zien gelijkwaardig, de kansen waren aan beide kanten. GAVC kwam met een 1-0 voor. Het spel bleef op en neer golven en de bal werd veroverd door Matteo op het middenveld en via een mooi steekballetje kwam Daan voor de goal vrij en tikte de 1-1 binnen. JO10 bleef druk zetten en GAVC was het even kwijt. Kaydin kreeg de bal in de voet en liep langs de lijn naar voren en met een mooie voorzet maakte Jens een de 2-1.

Het ging lekker zo maar gelijk vanaf de aftrap scoorde GAVC de 2-2. De voorsprong was van korte duur. De kansen bleven komen aan beide kanten deze eerste helft. Karlijn miste nog maar net een mooie voorzet van Kaydin. Maar het geluk was aan de kant van GAVC net voor de limonade scoorde ze twee keer 4-2 .

De tweede helft met keeper wissel, Karlijn weer op goal en Luuk in de spits. Hopend op iets meer druk naar de goal van GAVC. Maar de druk kwam op onze verdediging te staan en ondanks het goede werk van Jinne en Roos achterin scoorde GAVC de 5-2. Het middenveld met Frederick , Thije en Daan kon geen vuist maken tegen het technisch voetballende GAVC.

JO10 raakte het een beetje kwijt en vergat samen de dingen op te lossen. En door het slimme spel van GAVC was het moeilijk voetballen met zijn allen. Ondanks het harde werken was het weer raak voor GAVC 6-2. Toch bleven er kansen komen voor fc Harlingen. Kaydin maakte een solo een schoot keihard op doel 6-3. Zat het er dan toch nog in met tien minuten nog op de klok? Maar weer een slimme uitbraak van GAVC en fc Harlingen stond niet goed 7-3.

De wil was er zeker wel van JO10 maar het wilde niet lukken. GAVC scoorde nog een keer en via een voorzet van Kaydin kon Matteo de bal zomaar even intikken. Dat bracht de eindstand op 8-4. Helaas deze keer verloren maar ook dat is voetbal!

Op 4 Mei mogen we het weer opnieuw proberen tegen SC Franeker thuis om half tien. Dan zullen deze toppers weer met het grote plezier wat ze hebben hun uiterste best doen.

Sponsoren