Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Fotoschema Plus Lunenborg ClubFund-actie

09-10-2018

Zoals als eerder vermeldt op de website, doen we met fc Harlingen mee aan de unieke spaaractie van PLUS Lunenborg. Hiervoor kan je dan sparen voor mooie fan artikelen, waarbij naast het club logo ook je eigen foto op deze artikelen staat. Maar voor deze actie begint moeten er natuurlijk eerst foto`s worden gemaakt en daarvoor komt de fotograaf zaterdag 13 oktober naar fc Harlingen toe.

Omdat er ook een aantal teams uit spelen is er een planning gemaakt waarbij elk team in de gelegenheid is om op de foto te kunnen gaan deze dag. Enkele teams komen daarom voor vertrek op de foto en andere teams bij terugkeer na de uitwedstrijd. Voor de thuisspelende teams geld dat zij bijna allemaal voor de wedstrijd op de foto gaan.

Bekijk hier wanneer jou team aan de beurt is: Indeling foto moment

LET OP!
• Ook bij algehele afgelasting of afgelasting van jouw team GAAT FOTOSESSIE GEWOON DOOR VOLGENS SCHEMA
• Zorg dat het team minimaal 15 min voor aangegeven tijdstip aanwezig is om te verzamelen
• Kom zoveel mogelijk in tenue naar fc Harlingen. Je moet dus in je complete tenue op de foto (voetbalschoenen hoeft niet)
• We rekenen op ieders medewerking

Mocht een speler iets eerder of later dan zijn/haar team op de foto willen dan kan dit, maar zorg dan wel dat hij/zij het lijstje met de namen van de spelers/trainers/leiders van het betreffende team heeft. Zorg dat de spelers in tenue klaar staan.

Jullie zullen begrijpen, dat nu alle teams deze dag op de foto gaan, het soms een beetje vol zal zijn in de kleedkamers, ook omdat de thuisspelende teams nog tegenstanders hebben die we ook hun plaats in de kleedkamers moeten bieden, maar we proberen het tot een minimum te beperken en iedereen in zijn (thuis)wedstrijd kleedkamer in te delen en voor de teams die vertrekken, terugkomen of vrij zijn reserveren we kleedkamer 7 en 8.

Hiervoor dan graag jullie begrip als je nu deze dag met 2 teams in een kleedkamer bent ingedeeld.

Sponsoren