Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Flinke uitbreiding meisjesafdeling fc Harlingen

17-09-2023

De meisjesafdeling van fc Harlingen groeit als nooit tevoren, en dat is geweldig nieuws! Dit seizoen heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de toevoeging van niet één, maar twee MO11-teams. De meiden van fc Harlingen kunnen hun geluk niet op en zijn klaar voor een seizoen vol passie en strijd.

Afgelopen woensdag stonden de twee MO11-teams tegenover elkaar in een competitiewedstrijd. Met nog zeven andere teams zijn ze ingedeeld in de 1e klasse, wat belooft spannende wedstrijden en uitdagingen op hoog niveau.

Maar hier stopt het niet!

Als je denkt dat de meisjesafdeling van fc Harlingen al vol zit, dan heb je het mis. Ieder meisje, ongeacht niveau, is van harte welkom om zich bij onze voetbalfamilie aan te sluiten. Onze toegewijde trainsters, Saskia Helvrich-kuper, Roelien van Eijck, en de trotse Vrouwen 1-speelsters Meike Homminga en Iris Outhuijse, samen met onze geweldige leider Tjeerd van Eijck, staan elke maandag- en woensdagavond van 17.30 – 18.30 uur klaar om het talent van onze meisjes verder te ontwikkelen.

Dus, als je een passie hebt voor voetbal en deel wilt uitmaken van een groeiende en enthousiaste meisjes- en vrouwenafdeling, neem contact op met coördinator Ingrid Hoekstra ( jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl ) en kom langs bij fc Harlingen! Samen bouwen we aan een geweldige toekomst voor het vrouwenvoetbal!

“Join the girls’ squad”

 

Sponsoren