Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Final League MO13 tot en met MO20

25-05-2023

‘Op 10 juni is het zover: de Final League wordt gespeeld op onze vereniging. Kom jij de teams aanmoedigen? Zet het in je agenda; zaterdag 10 juni, dit wil jij niet missen!’

KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws: fc Harlingen is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League.

Op zaterdag 10 juni 2023 zullen in totaal zo’n 45.000 meiden de Final League spelen bij verenigingen door het hele land. X-aantal teams uit de regio bezoeken fc Harlingen voor hun Final League. Een dag met veel wedstrijden, maar er is veel meer te doen doen op deze dag. fc Harlingen maakt er een echte topdag van, dus kom gezellig langs om de vereniging én meidenvoetbal te ontdekken.

Waarom een Final League?
De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Op zaterdag 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats. Een initiatief vanuit de KNVB en ING die perfect aansluit bij onze sterk groeiende meidenafdeling.

Meer info volgt spoedig!

Sponsoren