Nieuws Blijf altijd op de hoogte

FC HARLINGER PUBQUIZZZ 3.0 KOMT ERAAN!

20-03-2023

Wat in 2019 begon als een try-out is uitgegroeid naar een zeer populair fenomeen binnen fc Harlingen! En de Activiteiten Commissie weet het nog heel goed! “We gingen iets ‘nieuws proberen’, een pubquiz! Nou de opgave was nog maar net geopend en we zaten al vol! Ongekend!

Twee jaar lang werd wekelijks de vraag gesteld: “wanneer hewwe weer een pubquiz? Ut was fantastisch!” Maar ja… corona hè?! Toen in 2021 alles weer mocht was het allereerste evenement in maart, de pubquizzz (2.0). En net als in 2019 ook nu weer binnen een paar dagen vol! En wat was het een fantastische avond!

Of het nu door de fantastische hoofdprijzen komt, door de gratis deelname óf gewoon doordat de mensen een gezellig avondje bij fc Harlingen willen? Maar dat het ongekend populair is blijkt wel uit het feit dat ook de komende editie he-le-maal vol zit!

PUBQUIZZZ 3.0

Deelnemers die zich opgegeven hebben zijn zaterdag 25 maart vanaf 18.30 uur welkom in de kantine van fc Harlingen. Stipt 19.00 uur begint het. En net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een fantastische hoofdprijs! Namelijk…. Een voetbalwedstrijd naar keuze!

Prijswinnaars 2019; Weekend voor 2! ging naar… team “M&M”.

Prijswinnaars 2020; CORONA

Prijswinnaars 2021; Een Uitje voor het hele team! ging naar… team “Per Seconde Grijzer”.

Welk team er dit jaar met de fantastische hoofdprijs vandoor gaat? Dat weten we zaterdag!

 

 

Sponsoren